3D-joutsen

Jos et ole ennen taitellut 3D-origameja, käy ensin katsomassa täältä ohjeita ja perusteita. Voit myös tarkistaa peruspalikkana toimivan kolmion taitteluohjeet.

3D-origami-joutsen on todella kaunis koriste-esine. Tämä melko vaativa malli vaatii 87 sinistä ja 114 valkoista palaa, eli yhteensä 201 kolmiota. Jos tuntuu, että palat eivät pysy millään yhdessä, voit myös käyttää palojen väliin pisaran askarteluliimaa.

Jos tämä malli tuntuu liian haastavalta, ja haluat alkuun kokeilla jotain helpompaa ja vähemmän työlästä, kokeile näitä helpompia 3D-malleja!

Saatat myös pitää...

2 Responses

 1. Vili kirjoitti:

  Kiva, että löytyy suomenkielisiäkin origami sivuja.
  Itse aikoinani muutama vuosi sitten aloitin modulaari origamien tekemisen samanlaisella mutta vähän isommalla joutsenella johon tuli n.400-500 palaa.
  Tein myös (suhteellisen huono laatuisen) videon n. 5 vuotta sitten, vielä isommasta samaan tyyliin tehdystä riikinkukosta johon tulee n. 1200 palaa.
  https://www.youtube.com/watch?v=AoV1oDVMSBU
  Näihin modulaari lintu origameihin on myös helppo samanlaisista paloista tehdä alusta joka koostuu kahdesta renkaasta jotka tehdään sadasta palasta. Isompaan 60 ja alempaan 40.
  Tässä videossa olevaan pieneen riittänee varmaan 30-20 kokoinen.

 2. eeva kirjoitti:

  hieno.mistä saat sitä origami paperia.?yritin tehdä kopiopaperilla ei tule hyvä menee hermo liian pehmeä kait….kiitos tiedosta.t.eeva
  .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *