3D-origami-kolmio (peruspalikka)

Näiden ohjeiden avulla rakennat 3D-origamien perustana olevan kolmion. Kolmio on todella helppo taitella, mutta tarvitset näitä kymmeniä tai jopa satoja yhden 3D-mallin rakentamiseen. Yhdestä A4-kokoisesta paperista saat taiteltua 32 kolmiota. Paperin lisäksi tarvitset vain sakset, aikaa ja kärsivällisyyttä!

Kun hallitset kolmion taittelun, voit siirtyä varsinaisten 3D-mallien rakentamiseen!

Saatat myös pitää...

3 Responses

 1. santeri kirjoitti:

  Sen verran pitää nyt kommentoida että ei todellakaan voi sanoa miten monta kolmiota yhdestä A4 arkista saa. Paloja on erikokoisia, itse käyttämäni palaset ovat olleet 1,5 cm x 2 cm – 6 x 8 cm kokoisia neliöitä. Eli mitä suurempi neliö, sitä vähemmän niitä yhdestä arkista saa. Jos tekee suuria origameja pienistä paloista, paloja vaaditaan todella paljon, tuhansia. Isompia paloja ei niin paljon, mutta pienistä tulee näyttävämpiä.

  • Toimitus kirjoitti:

   Hei ja kiitos kommentistasi! Jos katsot ohjevideon, huomaat että paperi taitellaan siten, että yhdestä arkista tulee juuri 32 palaa. Tietenkin eri ohjeita käyttämällä palojen määrä saattaa vaihdella.

 2. santeri kirjoitti:

  Hei. Tarkoitukseni oli lähinnä tuoda esiin, että pienempiä paloja tekemällä arkista saa enemmän palasia ja isompia tekemällä vähemmän. Joka tapauksessa kyseessä on mahtava harrastus, jonka parissa saa ajan kulumaan todella nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *