Kategoria: Origami-kuvat

(c) by fdecomite 0

Modulaarinen origamipallo

Tämä upea modulaarinen eli osista koostuva origami perustuu Penrosen laattoihin. Matematiikan ystävät voivatkin saada uusia mielenkiintoisia haasteita tällaisten origamien suunnittelusta!

(c) Nurin-kurin -blogi 2

Origami-kuusi

Joulu meni jo, mutta nyt kun kuihtunut neulaskasa on kannettu tunkiolle, on aika taitella oma taikametsä paperista. Mikä parasta, nämä puut eivät koskaan kuihdu! Teknisesti kyseessä on kirigami, eli paperin taittelun lisäksi sitä leikataan...

(c) by Photonoumi 0

Upea origami-kukkakimppu

Origamien kanssa vain mielikuvitus on rajana. Voit taitella vaikka kauniin kukkakimpun tuliaislahjaksi tai ilahduttamaan syntymäpäiväsankaria. Kukkien taittelun voit aloittaa näiden ohjeiden avulla!

(c) by Isyyspakkaus blogi 0

Origami-mobiili

Origamien kanssa ei tarvitse rajoittua ainoastaan yksittäisiin malleihin. Isyyspakkaus-blogissa esiteltiin hauska origami-mobile, joka sopii hyvin koristamaan vaikkapa lastenhuonetta. Ohjeet mobiilin rakentamiseen löydät Isyyspakkauksesta.

(c) by Emre Ayaroglu 0

Kuin oikea sammakko

Tätä origamia voisi nopealla vilkaisulla luulla oikeaksi sammakoksi, niin taidokkaasti se on taiteltu. Tällaiseen realismiin vaaditaan sopivan origami-mallin lisäksi paljon harjoitusta, oikeanlainen paperi ja rutkasti kärsivällisyyttä. Jos haluat itse taitella sammakkoja paperista, kokeile ensin...

(c) by Josey 0

Pienen pieni rukoilijasirkka

Kun on tarpeeksi kärsivällisyyttä, hyvä näkö ja pienet sormet, onnistuu jopa kolikkoa pienemmän origamin taittelu. Kuinka pienen origamin saat itse taiteltua?

(c) by Martyn Day 0

1000 kurkea

Japanilaisen legendan mukaan se, joka taittelee 1000 kurki-origamia, saa toiveensa täyttymään. Olisiko aika aloittaa taittelu?

(c) by emraya 0

Uskomaton kurki-origami

Tämän uskomattoman kurki-origamin on suunnitellut Roman Diaz ja Daniel Naranjo ja se on toteutettu metyyliselluloosalla käsitellystä paperista. Vähän yksinkertaisemman kurjen taittelet helposti näillä ohjeilla: Origami-kurki